您的位置:考研教育网>  > 考研英语 > 模拟试题 正文

2011考研英语模拟题(4)

考研教育网   2010-08-06 14:27 【 】【我要纠错

  13. [A] but [B] whereas [C] though [D] while

  14. [A] fit [B] put [C] set [D] fix

  15. [A] levered [B] geared [C] handled [D] triggered

  16. [A] lead [B] add [C] contribute [D] resort

  17. [A] any less [B] by itself [C] after all [D] as such

  18. [A] who [B] when [C] where [D] which

  19. [A] in [B] with [C] against [D] for

  20. [A] in spite of [B] far from [C] rather than [D] by means of

  答案

  1. C 2. C 3. B 4. C 5. D 6. A 7. D 8. B 9.B 10. D

  11. D 12.D 13. A 14. C 15. B 16. A 17. D 18. C 19.B 20.C

  总体分析

  本文讲述了英国车速监控摄像体系扩张计划的内容及影响,着重阐述了这一计划的支持者(警察和财政部门)和反对者(机动车管理机构)的观点。

  全文翻译

  一旦扩大车速监控摄像体系,这个国家财政部每年就能从罚款中额外增加2000万收入。机动车管理机构警告说这种罚款可能变成对汽车征收的人头税,从而疏远很多驾驶者。也可能出现更多破坏摄像机的事件。警告出现的同时,《每日邮报》的调查发现英格兰和威尔士的23支警力几乎都有所行动,不是致力于部署监控体系的扩张计划,就是在考虑加入其中。

  预计(在实施监控系统后)全国范围内违章超速行驶的罚单数量会增加两倍,罚金数目一年达9000万。按照计划,警察保留一部分罚金用以支付安装和维修新摄像机的费用,并且保证现有的摄像机中总是装有胶卷。其余的罚金将上缴财政部。财政部长们和警察都坚持认为该计划的目的是提高公路的安全性。他们指出八个试点地区撞车事故减少了四分之一,严重伤亡事故减少至一半。

  但是机动车管理机构担心警察为了多开罚单会把摄像机装在相对安全但行车速度较快的直行道上,还会为车速监控摄像机设置最低合法车速标准,如把正常的每小时10英里限速提高到每小时15英里,每小时20英里限速提高到每小时26英里。这样做会使司机盯着自己的里程计而不把精力集中到路面上,从而引发更多的交通事故。英国皇家汽车俱乐部(RAC)活动负责人休。尼科尔森说,“严格上说,我们对车速监控摄像机并无意见,我们担忧的是它们被安放的地点。如果把监控摄像机视为(政府)聚敛财政收入的手段而不是安全设施,那么警察就可能丧失他们在驾驶者心目中的威信”。

  三、大众媒体

  The mass media is a big part of our culture,yet it can also be a helper,adviser and teacher to our young generation. The mass media affects the lives of our young by acting as a(an)__1__for a number of institutions and social contacts. In this way,it__2__ a variety of functions in human life.

  The time spent in front of the television screen is usually at the__3__ of leisure:there is less time for games,amusement and rest.__4__ by what is happening on the screen,children not only imitate what they see but directly__5__ themselves with different characters. Americans have been concerned about the__6__ of violence in the media and its__7__harm to children and adolescents for at least forty years. During this period,new media __8__,such as video games,cable television,music videos,and the Internet. As they continue to gain popularity,these media,__9__television,__10__public concern and research attention.

  Another large societal concern on our young generation__11__by the media,is body image.__12__forces can influence body image positively or negatively.__13__one,societal and cultural norms and mass media marketing__14__our concepts of beauty. In the mass media,the images of__15__beauty fill magazines and newspapers,__16__from our televisions and entertain us__17__the movies. Even in advertising,the mass media__18__on accepted cultural values of thinness and fitness for commercial gain. Young adults are presented with a__19__defined standard of attractiveness,a(n)__20__that carries unrealistic physical expectations.

  1. [A] alternative [B] preference [C] substitute [D] representative

  2. [A] accomplishes[B] fulfills [C] provides [D] suffices

  3. [A] risk [B] mercy [C] height [D] expense

  4. [A] Absorbed [B] Attracted [C] Aroused [D] Addicted

  5. [A] identify [B] recognize [C] unify [D] equate

1 2 3 4 5 6 7 8 9

10 11 12 13 14 15 16 17

◇ 编辑推荐
·2015年考研复习:政治 英语 数学  专业课 · 2014年考研真题及答案汇总   历年考研真题
· 考研网上辅导热招!  ·2015年考研报考指南   ·历年考研国家分数线汇总   复试信息
相关热词:考研英语 2011 模拟题
 考研教育网官方微信

微信公众账号cnedu_cn

 网上辅导课程特色
  • 即报即学
  • 名师团队
  • 反复看课
  • 在线答疑
  • 移动教学
  • 讲义下载
  • 课后练习
  • 模拟测试
 24小时报名咨询
考研网上辅导课程 特色班 精品班 实验班
学费 购买 学费 购买 学费 购买
公共课 政 治 800元 购买 1500元 购买 3500元 购买
英 语 800元 购买 1500元 购买 3500元 购买
数 学 800元 购买 1500元 购买 3500元 购买

专业课

资料

952所考研院校、57300个招生专业、245000份考研辅导课件、核心纲要、考研笔记、内部题库现正热卖!

说明 专业课请到考研开放平台上注册及缴费----帮助