您的位置:考研教育网>  > 考研英语 > 模拟试题 正文

词汇练习100题(4)

中国教育在线   2010-08-04 10:50 【 】【我要纠错
     26.The police dog finally found the _______ of the prisoners of war.

  A. steep B.resolution C.porter D.trail

  27.As the only _______ in the small village, he not only fixed the furniture but also made furniture for the villagers.

  A. symbol B.source C.pan D.carpenter

  28.A big crowd gathered around the bus, almost _______ the traffic.

  A. affecting B.blocking C.creating D.mating

  29.As far as I see, this book has its own _______.

  A. merit B.signal C.visible D.swift

  30.This tree is too _______ to be planted in this area.

  A. tremendous B.vigorous C.shy D.tender

  31.This product is _______ to change without notice.

  A. despite B.evil C.subject D.crust

  32.I don’t know how he can _______ himself for such conduct.

  A. justify B.locate C.rear D.swear

  33.The stolen watch has been _______ to its owner.

  A. retired B.pitched C.restored D.cured

  34.It is _______ cold this winter in Xi’an.

  A. considerably B.tight C.naval D.moreover

  35.It has been my _______ to meet with this accident.

  A. journal B.reduction C.affect D.fate

  36.Her smile _______ her secret even though she didn’t admit the fact.

  A. reviewed B.reversed C.responded D.revealed

  37.He ________ that he could finish the job without any help.

  A. designed B.headed C.claimed D.preserved

  38.Professor Li _______ his success to his mother.

  A. owns B.ruins C.owes D.roars

  39.The election _______ for the State governor has begun this year.

  A. campaign B.bolt C.hell D.immense

  40.Anyone without _______ illness can do this simple job.

  A. mild B.mind C.mental D.mend

  41.Glass may _______ at high temperature.

  A. profit B.pronounce C.sting D.melt

  42.Silver _______ electricity far better than other materials.

  A. equips B.strikes C.cracks D.conducts

  43.Everyone is encouraged to _______ food or clothing for those who suffered a great deal in the flood.

  A. attribute B.distribute C.contribute D.drift

  44.White teeth are a sharp _______ to black skin.

  A. content B.contract C.contrast D.contain

  45.Tom is _______ about photography. He spends nearly all his money on it.

  A. justice B.innocent C.fierce D.crazy

  46.We need help from the other countries. But we do not _______ on others for support.

  A. engage B.lean C.strip D.multiply

  47.We will _______ the plan because of the cost.

  A. council B.journal C.damp D.oppose

  48.Our train is _______ at Shanghai at seven o’clock this evening.

  A. due B.crystal C.cushion D.cooperation

  49.Her voice was _______ in the noise.

  A. filled B.entertained C.enormous D.drowned

  50.He is very _______ in his family and never does anything against his wife.

  A. hence B.possess C.outer D.humble

  答案:

  1.A 2.C 3.D 4.C 5.A 6.D 7.D 8.D 9.C 10.D 11.A 12.C 13.C 14.A 15.A 16.D 17.A 18.D 19.C 20.C 21.D 22.D 23.D 24.B 25.D 26.D 27.D 28.B 29.A 30.D 31.C 32.A 33.C 34.A 35.D 36.D 37.C 38.C 39.A 40.C 41.D 42.D 43.C 44.C 45.D 46.B 47.D 48.A 49.D 50.D

【1】 【2】 【3】 【4】

◇ 编辑推荐
·2015年考研复习:政治 英语 数学  专业课 · 2014年考研真题及答案汇总   历年考研真题
· 考研网上辅导热招!  ·2015年考研报考指南   ·历年考研国家分数线汇总   复试信息
相关热词:词汇 练习 考研英语
 考研教育网官方微信

微信公众账号cnedu_cn

 网上辅导课程特色
  • 即报即学
  • 名师团队
  • 反复看课
  • 在线答疑
  • 移动教学
  • 讲义下载
  • 课后练习
  • 模拟测试
 24小时报名咨询
考研网上辅导课程 特色班 精品班 实验班
学费 购买 学费 购买 学费 购买
公共课 政 治 800元 购买 1500元 购买 3500元 购买
英 语 800元 购买 1500元 购买 3500元 购买
数 学 800元 购买 1500元 购买 3500元 购买

专业课

资料

952所考研院校、57300个招生专业、245000份考研辅导课件、核心纲要、考研笔记、内部题库现正热卖!

说明 专业课请到考研开放平台上注册及缴费----帮助