您的位置:考研教育网>  > 考研英语 > 模拟试题 正文

词汇练习100题(2)

中国教育在线   2010-08-04 10:50 【 】【我要纠错
   26.He worked in our university as a football _______ for nearly five years.

  A.clerk B.grain C.coach D.couch

  27.The _______ in the river has to be rebuilt.

  A.court B.cousin C.dam D.damp

  28.He designed an experiment in order to _______ his theory.

  A.demonstrate B.proof C.defense D.grasp

  29.Heavy taxed are _______ on wines imported from the other countries.

  A. imposed B.trgistered C.splashed D.thundered

  30.I would like to visit you and _______ our friendship but in fact I can not come.

  A.rent B.renew C.mouse D.spot

    31.This factory is planning to build a new _______ line this year.

  A.resemble B.assembly C.productive D.assess

  32.Meat _______ much more easily than vegetables.

  A. loses B.numerous C.weaves D.decays

  33.Dr. Smith is _______ in his research and does not know anything about politics.

  A.shut B.typed C.defeated D.absorbed

  34. He said he would _______ me to Mr. Li but he didn’t .

  A.comment B.suggest C.command D.recommend

  35.A magnificent monument has been _______ in Tian An Men Square in honor of the people’s heroes.

  A.envied B.erected C.created D.curved

  36.In this kind of hotel, there are no _______ rooms.

  A. luxury B.marvelous C.occasional D.sulphur

  37.Nothing can _______ me to leave my own country.

  A.verse B.hay C.tempt D.attempt

  38.Nobody in the class can _______ him of his mistake.

  A.believe B.admit C.thirst D.convince

  39.This tree is _______ for its beautiful flowers.

  A.hooked B.stemmed C.cultivated D.parceled

  40.He _______ his success to the good education he has received.

  A.distributes B.contributes C.attributes D.owns

  41.Professor Smith seldom _______ the class on time.

  A.dismisses B.nervous C.misleads D.regrets

  42.Mr. Wang _______ his wife and children when he went to the United States.

  A.prescribed B.delayed C.decreased D.deserted

  43.He _______ a lot of time in trying to develop the education system in this area.

  A. involved B.investigated C.invested D.interfered

  44.They spent many years _______ for oil in this small island.

  A.exploring B.exploding C.exposing D.exploiting

  45.We can’t _______ the fact that we are still a developing country.

  A. ignore B.neglect C.imagine D.impress

  46.Can you _______ the man who robbed you of your watch?

  A. illustrate B.exhibit C.damage D.identify

  47.Many children in developing countries can not go to school,because of _______

  A.property B.sword C.trace D.poverty

  48.What is your _______ to his coming?

  A.altitude B.attitude C.attribute D.aspect

  49.He _______ into the water and rescued the little girl.

  A. inserted B.sloped C.heaped D.dived

  50.You may _______ of the extra books in our department library.

  A.deposit B.enclose C.fade D.dispose

  答案:

  1.B 2.C 3.A 4.C 5.B 6.A 7.D 8.A 9.A 10.C 11.D 12.B 13.D 14.C 15.B 16.D 17.A 18.A 19.B 20.A 21.C 22.C 23.D 24.B 25.C 26.C 27.C 28.A 29.A30.B 31.B 32.D 33.D 34.D 35.B 36.A 37.C 38.D 39.C 40.C 41.A 42.D 43.C 44.A 45.A 46.D 47.D 48.B 49.D 50.D

【1】 【2】 【3】 【4】

◇ 编辑推荐
·2015年考研复习:政治 英语 数学  专业课 · 2014年考研真题及答案汇总   历年考研真题
· 考研网上辅导热招!  ·2015年考研报考指南   ·历年考研国家分数线汇总   复试信息
相关热词:词汇 练习 考研英语
 考研教育网官方微信

微信公众账号cnedu_cn

 网上辅导课程特色
  • 即报即学
  • 名师团队
  • 反复看课
  • 在线答疑
  • 移动教学
  • 讲义下载
  • 课后练习
  • 模拟测试
 24小时报名咨询
考研网上辅导课程 特色班 精品班 实验班
学费 购买 学费 购买 学费 购买
公共课 政 治 800元 购买 1500元 购买 3500元 购买
英 语 800元 购买 1500元 购买 3500元 购买
数 学 800元 购买 1500元 购买 3500元 购买

专业课

资料

952所考研院校、57300个招生专业、245000份考研辅导课件、核心纲要、考研笔记、内部题库现正热卖!

说明 专业课请到考研开放平台上注册及缴费----帮助