您的位置:考研教育网>  > 考研英语 > 模拟试题 正文

2004考研英语知识运用模拟题及答案(一)

   2004-08-03 00:00 【 】【我要纠错

  Music comes in many forms; most countries have a style of their own. __1__the turn of the century when jazz (爵士乐) was born, America had no prominent__2__of its own. No one knows exactly when jazz was__ 3__, or by whom. But it began to be__4__in the early 1900s. Jazz is America's contribution to__5__music. In contrast to classical music, which__6__ formal European traditions. jazz is spontaneous and free-form. It bubbles with energy,__7__ moods, interests and emotions of the people. In the 1920s jazz__8__like America. And__9__it does today.

  The__10__of this music arc as interesting as the music__11__, American Negroes , or blacks, as they are called today were the Jazz__12__. They were brought to the Southern states__ 13__ slaves. They were sold to plantation owners and forced to work long__14__. When a Negro died his friends and relatives__15__a procession to carry the body to the cemetery. In New Orleans, a band often accompanied the__ 16__. On the way to the cemetery the band played slow, solemn music suited to the occasion.__17__on the way home the mood changed. Spirits lifted. Death had removed one of their__18__, but the living were glad to be alive. The band played__19__music, improvising(即兴表演) on both the harmony and the melody of the tunes__20__at the funeral. This music made everyone wan to dance. It was an early form of Jazz .

  1. A) By    B) At   C) In     D) On

  2. A) music B) song C) melody D) style

  3. A) discovered B) acted  C) invented D) designed

  4. A) noticed    B) found  C) listened D) heard

  5. A) classical  B) sacred C) Popular  D) light

  6. A) forms      B) follows C) approaches D) introduces

  7. A) expressing B) explaining C) exposing D) illustrating

  8. A) appeared   B) felt       C)seemed    D) sounded

  9. A) as         B) so         C) either   D) neither

  10. A) origins   B) originals  C) discoveries D) resources

  11. A) concerned B) itself     C) available   D) oneself

  12. A) Players   B)  fo  llowers C) fans      D) pioneers

  13. A) for       B) as           C) with      D) by

  14. A) months    B) weeks        C) hours     D) times

  15. A) demonstrated B) composed  C) hosted    D) formed

  16. A) demonstration B) procession C) body    D) march

  17. A) Even         B) Therefore   C) Furthermore D) But

  18. A) number       B) members     C) body        D) relations

  19. A) sad          B) solemn      C) happy       D) funeral

  20. A) whistled     B) sung        C) presented   D) showed

  参考答案:

  1.B 2.A 3.C 4.A 5.C 6.B 7.A 8.D 9.B 10.A

  11.B 12.D 13.B 14.C 15.D 16.B 17.D 18.B 19.C 20.C

◇ 编辑推荐
·2015年考研复习:政治 英语 数学  专业课 · 2014年考研真题及答案汇总   历年考研真题
· 考研网上辅导热招!  ·2015年考研报考指南   ·历年考研国家分数线汇总   复试信息
相关热词:
 考研教育网官方微信

微信公众账号cnedu_cn

 网上辅导课程特色
  • 即报即学
  • 名师团队
  • 反复看课
  • 在线答疑
  • 移动教学
  • 讲义下载
  • 课后练习
  • 模拟测试
 24小时报名咨询
考研网上辅导课程 特色班 精品班 实验班
学费 购买 学费 购买 学费 购买
公共课 政 治 800元 购买 1500元 购买 3500元 购买
英 语 800元 购买 1500元 购买 3500元 购买
数 学 800元 购买 1500元 购买 3500元 购买

专业课

资料

952所考研院校、57300个招生专业、245000份考研辅导课件、核心纲要、考研笔记、内部题库现正热卖!

说明 专业课请到考研开放平台上注册及缴费----帮助